Hirurgija
tela

Estetske operacije na telu, dermolipektomija, liposukcija, zatezanje, lipotransfer-lipofiling…

Dr Dragana Petrović-Popović

Hirurgija-tela-hero

Postignite željeni izgled i samopouzdanje

Skladniji i proporcionalniji izgled

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Dermolipektomija

Dermolipektomija-Sta-je

Šta je Dermolipektomija?

Dermolipektomija sa rekonstrukcijom prednjeg trbusnog zida predstavlja operaciju kojom se uklanja višak kože i masnog tkiva sa stomaka. Tokom ove oparacije može se rešavati i dijastaza rektusa adbominisa koju često srećemo nakon trudnoće i porođaja

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Mini dermolipektomija

Šta je Mini
dermolipektomija?

Mini dermoliketomija, za razliku od dermoliketomije manja po obimu i ovom operacijom se uklanja manji višak kože i masnog tkiva koji je prisutna uglavnom u regiji ispod pupka. Tek nakon detaljnog pregleda a poštujući želje pacijenata se postavlja indikacija za ovom operacijom i odlučuje za najpogodniju tehniku.

Takodje, ova operacija se može kombinovati sa liposkukcijom kako stomaka tako i bokova i ledja. 

Mini-Dermolipektomija-Dr-Dragana-Petrovic-Popovic
Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Liposukcija

Sta-je-liposukcija

Šta je Liposukcija?

Liposukcija je popularan estetski zahvat koji podrazumeva uklanjanje masnih naslaga sa određenih delova tela kako bi se postigao željeni oblik. Ovaj tretman se može kombinovati sa drugim estetskim operacijama i može se izvoditi na više regija tela istovremeno.

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Zatezanje nadlaktica

Šta je brahioplastika?
(zatezanje nadlaktica)

Operacija kojom se uklanja višak kože i masnog tkiva u predelu nadlaktica. Višak kože u predelu nadlaktica je često prisutna kod osoba koje su dijetom izgubile suvišne kilograme, ali je opuštena koža nadlaktica i posledica prirodnog procesa starenja. Uprkos redovnom vežbanju I dobrom tonusu mišica nadlakta problem viška kože se može rešiti samo operativnim putem.

Sta-je-brahioplastika
Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Liposukcija nadlaktica

Sta-je-liposukcija-nadlaktica

Šta je liposukcija
nadlaktica

Liposukcija nadlaktica je kozmetička procedura koja se koristi za uklanjanje viška masnog tkiva sa gornjih delova ruku, odnosno nadlaktica. Ovaj zahvat se najčešće izvodi kod osoba koje ne mogu da smanje obim ruku uprkos vežbanju i dijetama. Liposukcija nadlaktica se izvodi uz pomoć malih rezova kroz koje se ubacuje kanila koja usisava višak masnog tkiva. Nakon zahvata, pacijenti mogu očekivati manji obim nadlaktica i ujednačeniji izgled kože.

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Zatezanje butina

Šta se podrazumeva
pod zatezanjem butina?

Operacija zatezanja butina je tehnika kojom se uklanja višak kože i masnog tkiva u predelu unutrašnjeg dela butina, može biti kombinovana sa liposukcijom ili kao samostalna operacija. Može se raditi u horizontalnom ili vertikalnom pravcu kada su ožiljci u unutrašnjem delu butane ili u predelu prepona. Ovom operacijom se dobija ne samo lepši I bolji izgled nogu I butina koje su zatenutije, već se rešava I neprijatan osećaj trenja koji je prisutna kod osoba koje imaju višak kože u unutrašnjem delu butina.

sta-se-podrazumeva-pod-zatezanjem-butina
Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Liposukcija nogu

Sta-je-liposukcija-nogu

Šta je liposukcija nogu?

Liposukcija nogu je postupak u estetskoj hirurgiji koji uklanja višak masnog tkiva sa područja butina, kolena, listova i gležnjeva. Ovaj tretman je popularan kod ljudi koji se bore sa upornim masnim naslagama na nogama koje nisu rešive dijetom i vežbanjem. Liposukcija nogu može dovesti do značajnog poboljšanja oblika i proporcija nogu, što može poboljšati samopouzdanje i kvalitet života.

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Lipotransfer-Lipofiling

Šta je Lipotransfer-Lipofiling?

Lipotransfer, fattransfer, lipofiling ili liposukcija sa liposkulpturom su sve nazivi za proceduru kojom se masne naslage uklanjaju sa jednog dela tela gde ih ima u višku i potom se to sopstveno masno tkivo prebacuje u regiju koju želimo da preoblikujemo,podmladimo ili lečimo.

Sta-je-Lipotransfer-lipofiling

Dogovorite
pregled

Direktno sa doktorkom

Dr Dragana Petrović-Popović
Dr-Dragana-Petrovic-Popovic-Beograd-Kontakt
Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, subspecijalista onkologije, ekspert u lečenju tumora kože i melanoma.

SMS

Viber