ANTI AGING

  • Botox
  • Blefarospazam
  • Hijaluronski fileri
  • Mezoterapija i lipoliza

Dr Dragana Petrović-Popović
Beograd, Srbija

anti-aging-naslovna

Kompletan ANTI AGE na jednom mestu

Bolji Izgled
za najbolji osećaj

Botoks

Botoks

 Tretman Botoksom nije bolan, nisu potrebne posebne pripreme i odmah nakon tretmana se možemo vratiti uobičajenim životnim aktivnostima, naneti kremu ili šminku.

Blefarospazam

Blefarospazam je hronično stanje koje se često progresivno pogoršava. Manifestuje se grčenjem očnih kapaka odnosno kao nekontrolisano treptanje oka.

Blefarospazam-anti-age
Hijaluronski-fileri-antiaging

Hijaluronski
fileri

Hijaluronski fileri se koriste za popunjavanje nastalih bora i prevenciju nastanka novih, za rejuvenaciju celog lica, vrata i dekoltea, kao i za vraćanje svežine i sjaja koži. 

Mezoterapija
i lipoliza

Mezoterpija  predstavlja minimalno invazivnu tehniku koja se sastoji od subkutanog ubrizgavanja različiti mikstura vitamina, ekstrakata biljaka, lekova i bioaktivnih substanci u zavisnosti od indikacija i potreba.

Mezoterapija-i-lipoliza-antiaging
Laserski-tretmani-oziljaka

Laserski
tretmani

Revolucionarni laserski tretmani za poboljšanje izgleda kože.  Laserski 4D lifting, Laserski piling lica, uklanjanje ožiljaka, poticanje rasta kose, eliminaciju kapilara i uklanjanje strija.

Dogovorite
pregled

Direktno sa doktorkom

Dr Dragana Petrović-Popović
Dr-Dragana-Petrovic-Popovic-Beograd-Kontakt
Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, subspecijalista onkologije, ekspert u lečenju tumora kože i melanoma.

SMS

Viber