Mezoterapija i lipoliza

Neinvazivne metode koje omogućavaju oblikovanje tela i postizanje željene lepote bez hirurških zahvata i dugotrajnog oporavka.

Dr Dragana Petrović-Popović
Beograd

Mezoterapija-i-lipoliza-Dr-Dragana-Petrovic-Popovic-Beograd

Sigurni i efikasni tretmani mezoterapije i lipolize.

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Šta je mezoterapija?

Mezoterpija  predstavlja minimalno invazivnu tehniku koja se sastoji od subkutanog ubrizgavanja različiti mikstura vitamina, ekstrakata biljaka, lekova i bioaktivnih substanci u zavisnosti od indikacija i potreba. Najveću popularnost mezoterapija ostvaruje na polju razlaganja masnih naslaga i podmlađivanja i zatezanja kože tzv rejuvenacije, ali spektar mogućnosti ove terapije je daleko širi, od celulita, strija, opštene kože, lošeg kvaliteta kose, alopecije do lečenja akni i ožiljaka i limfedema. 

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Koji preparati se koriste?

Danas na tržištu postoje gotove formule preparata koji se ciljano koriste za lipolizu, sve oblike celulita, opadanje kose, opštenu kožu i strije ali i preparati za tzv mesolift i mesoglow koji služe za prevenciju i održavanje tonusa i sjaja kože, prevenciju bora i nabora kao i za zdrav i lep ten, posebno kod pušača.

U našoj svakodnevnoj praksi koristimo isključivo registrovane preparate renomiranih firmi na polju mezoterapije i lipolize koji su u upotrebi više desetina godina.

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Koji su efekti mezoterapije?

Od mezoterapije i primene koktela vinamina, minerala, proteina, hemeopatskih remedija, i lekova možemo očekivati rejuvenaciju (mesoglow) i blago poboljšanje tonusa kože i potkože (mesolift), kao i smanjenje u obimu usled razlaganja masnih naslaga na stomaku, butinama, nadlakticama, podbradku i poboljšanje izgleda kože u regijama gde se nalazi celulit i strije, kao i akne i ožiljci od akni. Jednostavno rečeno nakon primene ovih tretmana lice treba da izgleda kao da smo se dobro naspavali i odmorili na svežem planinskom vazduhu a telo kao da smo bili na aktivnom odmoru sa puno plivanja i zdrave hrane. 

Koji-su-efekti-mezoterapije
Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Kako se sprovode tretmani?

Tretmani se sprovode u serijama od 5-6 u nizu, sa razmakom od 7-10 a nakon toga se može sprovesti tretman održavanja  u razmaku od 1-2 meseca. Moguće je uraditi i jedan tretman za osveženje i brzo vraćanje sjaja kože kod pacijenata koji imaju važan dogadjaj ili su imali naporan period i neophodano im je da brzo povrate svež i mladalački izgled i poprave kvalitet kože.

Dogovorite
pregled

Direktno sa doktorkom

Dr Dragana Petrović-Popović
Dr-Dragana-Petrovic-Popovic-Beograd-Kontakt
Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, subspecijalista onkologije, ekspert u lečenju tumora kože i melanoma.

SMS

Viber