Hirurgija
intimne
regije

  • Rešavanje funkcionalnih problema
  • Ulepšavanje
  • Podmlađivanje
  • Zatezanje

Dr Dragana Petrović-Popović

Hirurgija-intimne-regije-naslovna

Korekcije estetskog izgleda i funkcionalnosti

Budite zadovoljne svojim telom

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Labioplastika

Sta-je-labioplastika

Šta je labioplastika?

Labioplastika predstavlja operaciju koja je spoj rekonstruktivne i estetske hirurgije. Labioplastika je operacija kojom se male polne usne koje su uvećane rekonstruišu da bi dobile svoj prirodni anatomski izgled i funkciju. Male polne usne mogu biti uvećane iz više razloga ali najčešće je to urođeno, a nije redak slučaj kada je uvećana mala polna usna samo sa jedne strane, dakle i razne vrste asimetrija malih polnih usana. Operacija se izvodi u lokalnoj anesteziji, odmah nakon operacije pacijentkinja se otpušta kući, oporavak je brz I lak.

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Rejuvenacija
intimne regije

Šta je rejuvenacija
intimne regije

Podmladjivanje intimne regije se  sastoji od niza procedura I tehnika koje omogućavaju podmlađivanje intimne  regije jer i ova regija vremenom gubi svoju jedrinu i pun sjaj, pa se može primeniti niz procedura od lasera, preko PRPa, filera, implantata  do operacije.  Sve ovo se posebno može primeniti kod žena nakon porođaja, gde se odgovarajući tretman bira individualno, shodno željama i potrebama pacijentkinja.

sta-je-rejuvenacija-intimne-regije
Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Vaginoplastika

Sta-je-vaginoplastika

Šta je vaginoplastika?

Vaginoplastika je procedura čije je cilj da se vrati zategnutost i oblik vagine koji se promenio usled porođaja ili starenja. Ova procedura podrazumeva sužavanje i zatezanje vagine, uklanjanje naboranog vaginalnog tkiva i približavanje mišića pelvičnog dna. Takođe, se može ukloniti ožiljak od epiziotomije i korigovati rastegnuti donji zid vagine nakon porođaja, što dovodi do poboljšanja seksualnog zadovoljstva.

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Himenoplastika

Šta je himenoplastika?

Himenoplastika je hirurška procedura koja se izvodi kako bi se rekonstruisao himen, tanka membrana koja se nalazi na početku vaginalnog otvora.

sta-je-himenoplastika
Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Himenotomija

himenotomija-sta-je

Šta je himenotomija?

Himenotomija je operacija kojom se vrši incizija – zasecanje neperforiranog himena. Ova operacija se najčešće izvodi iz medicinskih indikacija kao što su neperforirani himen usled čega dolazi do nemogućnosti oticanja menstrualne krvi ili kod tzv. zadebljalog  himena koji onemogućava seksualne odnose. Ovo je jednostavna operacija koja spada u domen jednodnevne hirurgije, i oporavak je vrlo lak.

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Lifting pubične regije

Šta je Lifting pubične regije?

Lifting pubične regije je operacija kojom se uklanja višak kože i vrši zatezanje i podizanje mons pubisa.

sta-je-himenoplastika
Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Fat graft velikih polnih usana

Sta-je-Fat-graft-velikih-polnih-usana

Šta je Fat graft
velikih polnih usana?

Nova metoda kojom se sopstvenim masnim tkivom  vrši popunjavanje, osveženje i podmlađivanje velihik polnih usana koje su koje su ditrofične i koje su izgubile svoju jedrinu i punoću. Popunjavanje se može vrišiti i hijaluronskim filerima posebno dizajniranim za intimnu regiju.

Dogovorite
pregled

Direktno sa doktorkom

Dr Dragana Petrović-Popović
Dr-Dragana-Petrovic-Popovic-Beograd-Kontakt
Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, subspecijalista onkologije, ekspert u lečenju tumora kože i melanoma.

SMS

Viber

WhatsApp