Hijaluronski fileri

Idealan izbor za sve koji žele da zadrže mladolik izgled i osećaj svežine kože, bez invazivnih zahvata ili duge rehabilitacije.

Dr Dragana Petrović-Popović
Beograd

Hijaluronski-fileri-Dr-Dragana-Petrovic-Popovic-Beograd

Popularna i efikasna metoda za vraćanje mladalačkog izgleda.

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Šta su hijaluronski fileri?

Hijaluronska kiselina je prirodna substanca koja se u visokom procentu nalazi u ljudskom telu, predstavlja polosaharid koji ima sposobnost privlačenja i zadržavanja vode. Tokom prirodnog procesa starenja dolazi do smanjenja količine hijaluronske kiseline u tkivima i koži što dovodi do produbljivanja bora i gubitka elsatičnosti i svežine kože.

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo
Gde-se-koriste-hijaluronski-fileri

Gde se koriste hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri se koriste za popunjavanje nastalih bora i prevenciju nastanka novih, za rejuvenaciju celog lica, vrata i dekoltea, kao i za vraćanje svežine i sjaja koži. Takodje se koriste sa augmentaciju (uvećanje) i modeliranje jagodica i usana, i nehiruršku korekciju nosa i oblikovanje brade. 

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Koliko traju hijaluronski fileri?

Dužina trajanja efekta hijaluronskih filera zavisi od pravilno odabranog preparata hijaluronske kiseline shodno regiji lica ili tela koja se tretira kao i od pravilne aplikacije filera od strane specijaliste plastične hirurgije. Na tržištu postoji desetak različitih hijaluronskih filera različitih proizvođača od kojih neki mogu trajati i do 2 godine, a redovnom i pravilnom upotrebom se efekat može produžiti. Nakon desetogodišnjeg iskustva u primeni hijaluronskih filera za naše pacijente smo odabrali paletu dermalnih filera koji se sastoje od potpuno prečiščene hijaluronske kiseline sa produženim efektom trajanja.

Koliko-traju-hijaluronski-fileri
Dr Dragana Petrovic Popovic Logo
da-li-je-tretman-bezbedan-i-bezbolan

Da li je tretman
bezbedan i bezbolan?

Hijaluronski fileri predstavljaju bezbednu proceduru koja se može ponavljati dugi niz godina i po potrebi kombinovati i dopunjavati sa ostalim metodama kao što su Botox, niti, PRP, mezoterapija i  hirurške korekcije. Sam tretman traje oko petnaestak minuta, I uz primenu lokalne anestezije u vidu kreme je gotov potpuno bezbolan, Nakon tretmana je dozvoljeno vratiti se svim normalnim životnim aktivnostima

Dogovorite
pregled

Direktno sa doktorkom

Dr Dragana Petrović-Popović
Dr-Dragana-Petrovic-Popovic-Beograd-Kontakt
Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, subspecijalista onkologije, ekspert u lečenju tumora kože i melanoma.

SMS

Viber