Botox

Povratite mladalački izgled
i zagladite bore
uz tretmane botoksom

Dr Dragana Petrović-Popović
Beograd

Botox-Dr-Dragana-Petrovic-Popovic-Beograd

Sigurna i efikasna botoks terapija

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Botoks tretmani

Tretman Botoxom danas predstavlja najčešću proceduru  u anti-agingu, tako se npr samo u USA godišnje uradi oko 5 miliona tretmana Botoxom.  Botulinum Toxin je sigurno sredstvo u rukama plastičnog hirurga koje se u estetske svrhe upotrebljava već više od 15 godina, a u medicinske svrhe kao medikament u oftalmologiji, urologiji, neurologiji i ginekologiji više od dvadest godina.

Botoks-tretmani

Šta je Botoks?

Botox u stvari predstavlja toksin bakterije Clostridium botulinum koja proizvodi 8 različitih toksina a u medicinske svrhe se koriste toksin A i toksin B koje proizvode nekoliko različitih kompanija a koji su prošli adekvatna klinička istraživanja i regulativne procese te su odobreni za korišćenje u medicinske i estetske svrhe. U našoj svakodnevnoj praksi koristimo isključivo registrovani preparat Botoxa koji poseduje sve potrebne registracije i dozvole za upotrebu u medicinskoj praksi.

Pročitajte naš tekst:

Botox - kada je pravo vreme?

Botox je najčešće primenjivana procedura u plastičnoj hirurgiji. Botoks nije nikada na sniženju. Dr Dragana Petrović Popović piše o Botoxu, primeni, ceni, aplikaciji.

stetoskop.info

Hiperhidroza

Lečenje prekomernog znojenja

Botoksom

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Zašto botoks?

U estetske svrhe Botox se koristi za prevenciju nastanka i produbljivanja mimičnih bora na licu kao i bora na vratu i šakama. Botox se takođe koristi u lečenju migrene i hiperhidroze ( prekomernog znojenja). 

zasto-botoks
Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Da li je botoks
bolan?

 Tretman Botoxom nije bolan, nisu potrebne posebne pripreme i odmah nakon tretmana se možemo vratiti uobičajenim životnim aktivnostima, naneti kremu ili šminku. 

Dr Dragana Petrovic Popovic Logo

Koliko traje
botox efekat?

Efekat traje oko 6 meseci, a redovnom upotrebom se efekat može i produžiti. Tretman Botoxom se može kombinovati ili biti praćen i drugim procedurama kao što su dermalni fileri, PRP i lipofiling i mezoterapija.

Koliko-traje-botox-efekat
Dr Dragana Petrovic Popovic Logo
Gde-se-botoks-primenjuje

Gde se botox
primenjuje?

Botox se najčešće primenjuje kod bora između obrva, u korenu nosa, bora nastalih nabiranjem čela i mrštenja, potom kod bora oko očiju i u predelu donjeg kapka. Takođe, moguće je podići obrvu, ublažiti bore oko usana, na bradi i vratu.

Dogovorite
pregled

Direktno sa doktorkom

Dr Dragana Petrović-Popović
Dr-Dragana-Petrovic-Popovic-Beograd-Kontakt
Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, subspecijalista onkologije, ekspert u lečenju tumora kože i melanoma.

SMS

Viber